Nyári alpesi hegymászó tanfolyam

Nyári alpesi hegymászó tanfolyam

2015. július 12. – július 19., Magas-Tátra
 
Már egy éve ezt a hetet vártam, tavaly nyáron ugyanis az élet ügyes-bajos dolgai miatt kénytelen voltam kihagyni a nyári alpesi tanfolyamot. A hab a tortán a júniusi szezonnyitó mászótalálkozó volt, ahol nagyon elkapott ez a műfaj, nem mellesleg olyan időt fogtunk ki, aminél jobbat nem nagyon kívánhatnánk.

“Kintlakásos” alapfokú tanfolyam

“Kintlakásos” alapfokú tanfolyam

2015. június 27. – július 5., Ausztria
 
4 kíváncsi és bátor egyén vágott bele a sziklamászás fortélyainak elsajátításába az Excelsior SE szárnyai alatt az idei nyár egy különösen meleg szakában. Anettet, Pepét, Pétert és Diát (azaz jómagamat) Mészáros Csaba és Harkay Zsolt okított, s velünk tartott még Judit is. Ilyen kis családias létszámban töltöttünk 9 élményekkel, […]

Nyárindító mászótalálkozó

Nyárindító mászótalálkozó

2015. június 5-7., Magas-Tátra, Menguszfalvi-völgy
 
A tavalyi jól sikerült pünkösdi mászás után, idén is megrendeztük a tátrai idénynyitó mászást. Kezdetben István, majd végül Boti szervezte idén a találkozót, és ismét szuperül zajlott minden.

Sikerek az MHSSz legutóbbi közgyűlésén

A 2015. május 30-án megtartott rendkívüli közgyűlésen a 2014-es év gazdálkodásáról szóló jelentés elfogadásán kívül az egyesületünket érintő fontos döntések születtek.
A közgyűlés megszavazta Molnár Ildikó – egyesületi tagunk – Ellenőrző Bizottsági (EB) tagságát. Az EB, mint felügyelő szerv ellenőrzi a közhasznú szervezet működését és gazdálkodását.