Lavinaismereti és Túrasí tanfolyam

Térkép betöltése...

Időpont
2015.03.04 - 2015.03.08
Egész napos

Helyszín
Kolm Saigurn Naturfreundehaus

Kategóriák


A túrasízés végtelen szabadságot jelent – te építed a saját pályáidat, te választod meg a saját korlátaidat.

Ahhoz, hogy ez valóban féktelen szórakozás lehessen, okosan és felelősen kell döntéseket hoznod – tudnod kell, hogy mikor indulhatsz el és mikor nem, melyik hegyoldal alkalmas arra, hogy síelj rajta és melyik veszélyes, hogy a lehetséges veszélyeket mivel tudod csökkenteni, és azzal is tisztában kell lenned, hogy ha bármi baj történik, mit tegyél.

Ezért mielőtt kibérelnél egy túrasí szettet és nekivágnál csak úgy a lejtőknek, szánj időt és energiát egy olyan tanfolyamra, ahol a túrasízés technikája mellett ezeket a létfontosságú ismereteket is elsajátíthatod.

Kinek ajánljuk:

Olyan síelni jól tudó, sportos egyéneknek, akiket érdekel a biztonságos pályánkívűli síelés, a túrasízés technikája, és akik felelősségteljesen, a lavinaveszélyt értékelve, a balesetmentes hegyi közlekedést szem előtt tartva kívánnak a jövőben a kiépített síközpontok zsivajától távol nyomot fektetni a szűzhóban. Nem ajánljuk azoknak, akik kezdő sítudással rendelkeznek, illetve a hegyoldal magasabb részére történő feljutást kizárólag sílifttel tudják elképzelni.
A tanfolyamon történő részvételhez jó sítudás, közepesnél jobb kondi ajánlott.

 

 További részletek >>

Oktatók:

Harkay Zsolt tanfolyamvezető, a Magyar Hegymászó Oktató Kollégium tagja, OKJ hegymászó sportedző
Dr. Ágoston Viktor

Jelentkezés, információ:

turasi@excelsior.hu
Harkay Zsolt
+36 20 204 2300

Translate »