Őszi mászótalálkozó a Magas-Tátrában

Térkép betöltése...

Időpont
2018.09.01 - 2018.09.02
Egész napos

Helyszín
Zöld-tavi menedékház

Kategóriák


Szeptember elején ismét mászótalálkozót szervezünk a Magas-Tátrában! Amennyiben ott voltál a nagy sikerű, 2014-es Zöldtavi mászótalálkozón, akkor mondanunk sem kell, hogy miért gyere – ha pedig valamiért lemaradtál róla, akkor itt az ideje, hogy Te is bekapcsolódj!

Szuper volt a 2016-os őszi mászótalálkozó Tátrában! Jókat másztunk, túráztunk, az időjárás és a ház is nagyon jó volt. Excelsiorosok 23-an élveztük a Zöld-tavi ház vendégszeretetét. 9-en 2016 nyarán végezték el az alpesi tanfolyamot júliusban és szeptember elején már ismét a Tátrában találtuk őket. V-ös nehézségű szép utakat másztak a házhoz közel, de távolabb is a főgerincben lévő csúcsokra.
Az idősebb mászók közül Buzgó Botond, Nemes Zoltán, Michaletzky Péter mászókat voltak a legeredményesebbek. Mindkét nap a Késmárki északi falára másztak (Wéber-direkt VI+, Stanislawski VI).

A Zöld-tavi ház nagyon jó, a tömeg ellenére (100 ember) jó a kiszolgálás, bőséges az ellátás, rugalmas hozzáállás, fürdési lehetőség várt minket.

2017-es táborban született mászások (PDF) >>>

Időpont: 2018. szeptember 1-2. (mászás szombat-vasárnap, odaút és felmenetel pénteken)
Helyszín: Zöld-tavi ház, Magas-Tátra
A jelentkezés feltétele: nyári magashegyi tanfolyam sikeres elvégzése
Jelentkezési határidő: június 27.
További információk, jelentkezés: Lázár Istvánnál lazartr(kukac)hu.inter.net, +36-20/9812078

Egyelőre ne a mászópartner keresésben gondolkodjatok, ha jönnétek, jelentkezzetek egyénileg, majd később kialakulnak a mászópárok. A jelentkezők kapnak mászóút javaslatot, kalauzokat, és lesz felkészítő előadás is.

Szállás

22 eur/nap/fő a szállás, üdülőhelyi díjjal és félpanzióval, kedvezménnyel (reggelit adnak csomagban is, ha korábban indulunk.)

A szállásdíj befizetési határideje július 18.

További 2 EUR, ha valaki ágyneműt kér (takaró használatért is felszámítják már a díjat)

Résztvevők

Foglalás

Foglalás zárva erre az eseményre.

Translate »