Excelsior Hírlevél

2015. december

---

Mászósikerekben gazdag, boldog új évet!

Minden kedves Klubtársunknak sikeres mászásokban, élményekben gazdag, boldog új évet kívánunk! 2016-ban is másszatok szép utakat, menjetek izgalmas expedíciókra - ha pedig fejlődni szeretnétek, gyertek el tanfolyamainkra és mászótalálkozóinkra! Kérjétek oktatóitok segítségét és támogatását 2016-ban is, csütörtökönként pedig várunk Titeket a klubban előadásokkal, baráti beszélgetésekkel, szertárral, titkársággal.

---

Gyere és eddz velünk télen is!

Téli edzés az Oroszlán-szikláknál és a Kecskehegyi katlanban:
6-7 kör az Oroszlán-sziklákon topo szerint, körönként 25-30 m szint bakanccsal, hátizsákkal különböző boulder problémákon mászva. Majd trepnizés a Kecske-hegyen a kofa falon.

Még van pár hely, lehet jelentkezni, felvételi beszélgetéssel, alpesi mászó tervekkel, főként azoknak, akik már több szaktanfolyamon voltak az alpesi trad irányban. Legjobb, ha megvan az összes tanfolyam, hisz mind kell a téli alpesi trad mászáshoz: alpesi nyári-téli, homokkő, jégmászó és trepnis tanf.

Jelentkezés és részletek, e-mailben is: Lázár István

---

Beszámolók

Az arco-i mászótáborról írt élménybeszámolót Tatai Zoltán az őszi alapfokú sziklamászó tanfolyamon frissen végzett tagunk. Az élménybeszámolót honlapunkon olvashatjátok.

Tovább a cikkre >>

Az arco-i vetített képes élménybeszámoló időpontja: 2016. január 14. 20.30 - 22.00

---

Klubélet és előadások

Idén is szuper hangulatban zajlott a köpüskői mászótalálkozó, ahol a hámoriaknak köszönhető nagyszerű rendezvényen évről évre növekszik az excelsioros résztvevők száma. A 2 napos rendezvényen idén egyesületünkből már 35 fő volt jelen.

A jó kondíciót igénylő "Air Trepni" versenyen taroltak lányaink. Az első helyezést Hegedűs Anett szerezte meg, a második Csupor Mariann lett, míg a harmadik helyezést holtversenyben Molnár Ildikó és Urbanics Magdolna érte el.

---

Vetítés: 2016. január 14. 20.30 - 22.00: Mászótábor Arco-ban

Az októberi arco-i mászótáborról vetített képes élménybeszámolót tartunk. Mászópartik fognak beszélgetni az Elios, Luna, Martini, Claudia, Rita, Cane Trippa utakról. Falvázlat, fényképek, érdekes részek, élmények 10-10 percben.

---

Hogy ne maradj le semmiről...

Google naptar
---