Excelsior Hírlevél

2017. március

---

SZJA 1%, segíts Te is!

Ha jól érzed magad nálunk, tetszettek a rendezvényeink, programjaink és szeretnél segíteni, várjuk felajánlásodat, személyi jövedelemadód 1%-át!

A befolyó összegeket szertári és könyvtári fejlesztésekre, mászótalálkozók, előadások szervezésére fordítjuk, hogy klubtagjaink oktatását, mászásait továbbra is megfelelő színvonalon támogathassuk!

Bővebben >>

Figyeljétek a levelezőtök levélszemét-szűrőjét, mert néha sajnos oda teszi be a hírleveleket! Legutóbbi hírlevélnél többen jelezték, hogy az 1%-ra felhívó hírlevél oda került.

---

Beszámoló a téli alpesi tanfolyamról

Az idei téli alpesi tanfolyamon a 2 turnuson összesen 25 tanfolyamos sajátította el a téli alpesi tananyagát! A tanfolyamosok idén is "élvezhették" a Magas-Tátra időjárási körülményeit, hiszen volt részük hidegben-melegben, volt havazás és szélvihar is.

A téli alpesi tanfolyam elvégzésével 9 tagunk vált vizsgázott mászóvá:
Farkas Petra, Garamvölgyi Mihály, Hegedűs Zoltán, Kerekes Bence, Mezei Csilla, Szente Attila, Takács Levente, Egri Győző, Sepsi Örs

Gartulálunk nekik!

Az idei téli alpesi tanfolyam élményeiről Mohai Balázs fotóriporter készített képes beszámolót, amely a nemzetközi sajtóba is bekerült.  Tovább a cikkre >>

---

Grazer Bergland mászótábor

Mészkő sziklákon való jól biztosítható mászások, már az alapfokú sziklamászó tanfolyam után is javasoltak. Rövid és hosszabb utak, 1 kth vagy akár 16kth mászás. Többnyire nittelt, de kellhetnek ékek friendek is. A 2003-as kalauzban 1200 út közül választhatunk, III-X UIAA fokozatban.

További információk a táborról >>

---

Gyere és eddz velünk!

Hamarosan indulnak edzéseink az Oszolyon is.

Április 4-től hétfőnként Lázár István vezetésével edzéseket tartunk az Oszolyon. Találkozó minden hétfőn 16.00 órakor a Flórián téri OTP parkolójában.

Az utazás szervezése miatt jelezzétek előre ki jönne és hoz-e autót!

Az edzésekkel kapcsolatban keressétek e-mailben Istvánt!

Látogassatok el a Tagoknak menüpont alatt az Edzések szekcióhoz!

---

Tengerszem 20% kedvezmény!

Figyelem! Elkezdődött az alapfokú sziklamászó tanfolyam. A tanfolyam idejére, azaz 2017. május 6-ig a Tengerszem Túrabolt minden tagunknak 20%-os kedvezményt ad!

---

Hírlevél archívum

 

Lemaradtál a korábbi hírlevelekről? Semmi gond!

Korábbi hírleveleinket mostantól a Tagoknak -> Hírlevél archívum menüpont alatt meg tudjátok tekinteni!

---

Felvarró, póló, kitűző és matrica

A korábbi hírlevelünkben már hirdetett felvarró mellett már jubileumi pólód, jubileumi kitűződ ill. Excelsior-logós matricád is lehet.
Kitűző kinézete >>>
Pólók 1   Pólók 2   Pólók 3
Matrica >>>

Érdeklődj a Titkárságon a klub nyitvatartási időpontjaiban!

---

Tervezd meg 2017-es mászóéved már most!
Programjaink már megtalálhatóak honlapunkon.

Google naptar
---