Excelsior Hírlevél

2018. augusztus

---

Beköszönés

Reméljük tartalmasan telt a nyári szezonotok, és sok szép utat sikerült másznotok, és izgalmas helyeken jártatok!

Túl vagyunk a nyári alpesi tanfolyamon, és jelenleg éppen zajlik az őszi mászótalálkozó a Zöld-tavi menedékháznál. Ezt hagyományosan az évszak lezárásaként szoktunk megszervezni, de egyrészt még nincs teljesen vége a nyári mászásoknak, másrészt az ősz/tél beköszöntével is számos izgalmas programra számíthattok az egyesülettől.

A hagyományok folytatásaként az összes olyan programot igyekszünk megszervezni Nektek, amely előremutató és a fejlődéseteket szolgálja.

Figyeljétek a honlapot, mert hamarosan kihirdetésre kerülnek a pontozásos mászóverseny idei szabályai! Az őszi alapfokú tanfolyam után nem sokkal Arco-ba látogatunk, amely az egyik legváltozatosabb helyszíne táborainknak. Lesz filmfesztivál, amelyre remélem, sok pályamunka érkezik kalandjaitokról! És ha már a kalandoknál tartunk - ha van olyan élményetek, mászásotok, amelyet szívesen megosztanátok a klubtársakkal, akár cikk akár képes beszámoló formájában, azt jelezzétek nekünk!

Szóval figyeljétek az oldalunkat és a facebook-ot, és gyertek csütörtökönként a klubba!

Az idei nyár nem csak a sziklákon, de az egyesület közösségi életében is sok eseményt hozott, hiszen több esküvő, eljegyzés és gyermek születés is történt, melyeknek mi is rendkívül örülünk, hiszen ez is jelzi egyesületünk rendkívül jó közösségét! Az érintetteknek ezúton is gratulálunk!

---

Nyári alpesi tanfolyam eredményei

Idén a zord körülmények ellenére is sikeresen lezajlott a nyári alpesi tanfolyam, ahol a két héten összesen 20 klubtag tanfolyamos volt jelen, és teljesítette az előírt 4 mászónapot.

A tanfolyam eredményeként 9 tagunk vált vizsgázott mászóvá:
    
Battlay Krisztina, Gyarmati Gréta, Jakab Zsolt, Kiss János, Kriszt Andrea, Lakatos Péter, Lőrincz István, Dr. Németh Enikő, Papp Éva
    
Gratulálunk, és további szép mászásokat kívánunk nektek!

---

Őszi alapfokú tanfolyam

Rövid ideig még lehet jelentkezni az őszi alapfokú tanfolyamunkra! A tanfolyam, amely a belépőt jelenti a mászás világába! Tanfolyamunkon a legfontosabb alapismereteket sajátíthatod el a hegymászással kapcsolatban.

A tanfolyam idén kicsit korábban kezdődik, időpontja: 2018. szeptember 6 – október 14

Segíts Te is a tanfolyamunk hirdetésében!

• Küldd el barátaidnak, kollégáidnak, ismerőseidnek a tanfolyamunk szórólapját vagy részletes kis prospektusát!

• Az eseményt a Facebook-on is megoszthatod ismerőseiddel. Mondd el, hogy Te miért végezted el a tanfolyamot, és miért ajánlanád másoknak is ezt a szép sportot!

Köszönjük a segítséged!

További részletek és jelentkezés  >>

---

Arco mászótábor

Arco - a hely, ahol minden lehetséges. Sziklamászás, boulder, trad- és sportmászás egy vagy több kötélhosszas utakon, mesterséges mászás.

Tapasztalt, veterán mászók ugyanúgy megtalálják a maguk szintjét, mint a frissen végzettek. Szóval minden mászónak hatalmas élmény.

A kisváros a hegymászókra van berendezkedve a rengeteg sportbolttal, olcsó árakkal és a sok pizzázóval, fagyizóval, éttermi szolgáltatással.

2017-ben rekordszámú, több, mint 40 excelsioros vett részt a táborban, és a kedvező időjárásnak köszönhetően szupereket másztak. Giancarlo, házigazdánk is kitett magáért a házi készítésű pizzájával.

Már most írd be a naptáradba az idei tábor időpontját: 2018. október 20 - 23.

Jelentkezés és további részletek >>

---

Várjuk saját készítésű, maximum 15 perces filmjeiteket a II. Excelsior Filmfesziválra!

Túlzottan nagy megkötés nincs - legyen szórakoztató és kapcsolódjon a hegyekhez!

Jelentkezési határidő: 2018 november

További részletek >>

---

Szeretsz az egyesületünk hasznos tagja lenni? Szeretnéd kivenni a részed egy kicsit az egyesületi munkából? Szeretsz egy jó közösség tagja lenni? Vizsgázott hegymászó vagy?

Ha a legtöbb kérdésre IGEN volt a válaszod, akkor jelentkezz a titkárságra titkárnak!

Jelentkezés: titkarsag(kukac)excelsior.hu

---

Jó az Excelsior Hegymászó Egyesülethez tartozni? Szeretnéd, hogy mások is rögtön lássák, milyen klubhoz tartozol? Akkor viselj logózott kiegészítőt!

Ismét kapható a titkárságon felvarró 1000 forintos darabáron, illetve frissen az 575 varrodájából kétféle logózott csősál is érkezett. Ennek ára 3500 forint/darab.

Matrica a szokásoknak megfelelően továbbra is ingyen kérhető a titkárságon.

---

Hírlevél archívum

Lemaradtál a korábbi hírlevelekről? Semmi gond!

Korábbi hírleveleinket  a Tagoknak -> Hírlevél archívum menüpont alatt meg tudjátok tekinteni!

---

Naptárunk a honlapon

Szeretnéd látni az éves programtervünket?

2018-es eseményeinket, tanfolyamainkat megtalálod a honlapon >>

Naptárunkat csatolhatod a Google naptáradhoz >>

Vagy letöltheted .ics formátumban más naptár-programokhoz is >> 

---

Kövess minket a Facebookon!

---

Nézd meg Instagram oldalunkat!

 ...és tölts fel képet a #excelsioralpineclub használatával!

---

Keress minket a YouTube-on is!