Excelsior Hírlevél

2021. január

---

Boldog Új Évet Kívánunk!

Nehéz év volt az idei év mindannyiunk számára, de az egyesületünk sikeres évet zárt. A rendszeresen megtartott tanfolyamaink közül, csak a homokköves tanfolyamot kellett elhalasztanunk. S bár a táboraink közül több is elmaradt a különböző korlátozások miatt, mégis a más egyesületekből hozzánk csatlakozott mászók, az őszi alapfokú trad tanfolyam rekordlétszáma (40 fő + 2 fő pályázó), valamint az egyesületünk megtartó ereje miatti régi tagok újbóli befizetései alapján, tovább nőtt a taglétszám és rekordot értünk el. 2020 végére 310 fő lett a taglétszámunk. Talán ez is bizonyítja, hogy az Excelsiorban jó programokat szervezünk és jó a mászóközösségi élet. 2020-ban a korlátozások ellenére is születtek szép mászások.
Készüljetek, mert 2021-ben újraindulnak táboraink, edzéseink és folytatódik a hagyományosan színes Excelsior közösségi élet.

A tanfolyamokra, eseményekre már lehet jelentkezni, melyeket természetesen a korlátozások figyelembevételével fogunk majd megtartani.

Szeretnénk ezúton megköszönni Nektek egész éves türelmeteket és szolidáris, fegyelmezett és önfeláldozó magatartásotokat, amellyel hozzájárultatok a védekezéshez. Kívánunk Nektek 2021-re több szép mászást és izgalmas túrákat, expedíciókat - és várunk Titeket a klubban, amint a körülmények engedik.    

Az Excelsior továbbra is Magyarország meghatározó, független alpesi trad hegymászó egyesülete, amelyhez büszkeség tartozni!

---

Információk a 2021-es tagdíjról

Az egyesületi tagdíj mértéke 2021-ben is változatlanul 9.000 Ft.

További infók részletek a tagdíjfizetésről, kedvezményekről >>>

---

Rendhagyó Karácsony

Nagyszerűen sikerült az idei rendhagyó karácsonyi ünnepségünk. Jó volt kicsit kimozdulni a szabadban összegyűlni. Excelsiorosok és kicsi gyermekeik összesen kb. 30-an jöttek el, hogy egy kisebb tábortűzön készített forralt bor mellett beszélgessünk a Kecske-hegyi katlanban. (Fotó: Vainel Gergely Gyula - Jzy)

Köszönjük Garamvölgyi Misinek és Mezei Csillának a szervezést és a forralt bort, köszönjük minden tagunknak, akinek lehetősége volt eljönni, hogy együtt ünnepeltünk!

Remélhetőleg jövőre már egy a megszokott módon, a klubban ünnepelhetjük együtt a karácsonyt!

---

Mászóteljesítmények értékelése

Már ötödik éve, hogy pontozással értékeljük az általatok beküldött mászónaplókat, és a legeredményesebb sportolóinkat az egyesület által fizetett szállásköltséggel díjazzuk a táborainkban.  (Figyelem, a tavaly fel nem használt szállásköltségeket idén még felhasználhatják a díjazottak!)
Küldd be Te is mászónaplódat, hogy értékelhessük azt!

A naplókat megszokott módon a maszonaplo(kukac)excelsior.hu címre küldhetitek.

Határidő: 2021. január 31.

A pontozás szabályrendszere változatlan, bővebben itt olvashattok róla >>>

2019-es év pontozásos eredményei >>>
2018-as év pontozásos eredményei >>>

---

Tavaszi alapfokú trad tanfolyam

Idén március 18. és május 8. között tartjuk a tavaszi alapfokú trad sziklamászó tanfolyamunkat.

Kérünk Téged, segíts Te is tanfolyamunk hirdetésében

Küldd el barátaidnak, kollégáidnak, ismerőseidnek tanfolyamunk Facebook eseményét, vagy szórólapját, hogy értesüljenek róla!

Mondd el nekik, hogy Te miért végezted el a tanfolyamot, és miért ajánlanád másoknak is ezt a szép sportot! Azt is oszd meg velük, hogy miért éppen az Excelsiort válasszák, ahol pezsgő klubélet, jól felszerelt szertár, gazdag könyvtár, önköltséges táborok és jól felépített tanfolyam rendszer várja a hegymászóvá válni akaró sportolókat.
Irányítsd őket egyesület honlapjára, azon belül is a tanfolyami rendszerünkhöz.
És ha van kis időd, segíts nekünk a plakátolásban! Jelentkezz e-mailen a kommunikáció e-mail címen!
Köszönjük a segítséged!

Bővebben >>>

---

Hírlevél archívum

 

Lemaradtál a korábbi hírlevelekről? Semmi gond!

Korábbi hírleveleinket  az Archívum -> Hírlevelek menüpont alatt meg tudjátok tekinteni!

---

2021-es eseményeink


Szeretnéd látni az éves programtervünket?

2021-es eseményeinket, tanfolyamainkat megtalálod a honlapon >>

Naptárunkat csatolhatod a Google naptáradhoz >>

Letöltheted .ics formátumban más naptár-programokhoz is >> 

Letöltheted .pdf formátumban nyomtatáshoz >>

---

Kövess minket a szociális hálóinkon is!

 ...és tölts fel tartalmat az #excelsioralpineclub hashtaggel!