.

Kedves Klubtársak, Sporttársak!

2014. március 12.-én tartottuk rendes éves közgyűlésünket, melyen több, az egyesület jövőjét érintő fontos kérdésben hoztatok döntést. Engedjétek meg, hogy röviden bemutassuk nektek ezeket a változásokat!

 

A klub elnöke, Nemes Zoltán beadta lemondását, melyet a közgyűlés elfogadott. Ezúton is köszönjük Zozinak az elmúlt évek munkáját, erőfeszítéseit, oktatóként és önkéntesként a jövőben is nagyban számítunk a segítségére.

Ugyancsak lemondott vezetőségi tisztjéről Dr. Nógrádi Mihály, Csányi Károly és Mécs László, mely lemondásokat a közgyűlés szintén elfogadta. Mindannyiuknak köszönjük az eddigi munkáját és további sikereket kívánunk a számukra! Külön köszönjük Dr. Nógrádi Mihály megható ajándékát, aki édesapja saját keze által készített jégcsákányát ajánlotta fel klubunk számára ereklyének, az 1920-as évekből.

 

A közgyűlésen az Excelsior új vezetőségéről is döntöttek a tagok. Az egyesület önálló képviseleti joggal rendelkező vezető tisztségviselője Buzgó Botond (elnök), elnökhelyettese és az alpesi oktatásért felelős vezető Mészáros Csaba, sportszakmai elnökhelyettese Lázár István, az alapfokú oktatásért felelős vezető Szűcs Jenő, az egyesületi kommunikációért felelős vezető Ambrus Petra, a szertárért felelős vezető Harkay Zsolt, az egyesület jogi vezetője pedig Süle Ákos ügyvéd lett.

 

Szintén nagy változás egyesületünk életében, hogy közel harminc év után költözünk, székhelyet váltunk. Az Excelsior klub új székhelye a Monkey Boulder-ban lesz, a Szentendrei út 95. szám alatt. Ezzel egy új fejezet veszi kezdetét az Excelsior életében – hatalmas változást, fellendülést hozhat a klub életébe ez a költözés, együttműködés, igazi, pezsgő mászóélet alakulhat ki az új helyen. Az épülő Monkey Boulder-ről a facebook oldalukon remek látványterveket is láthattok már, a költözés menetéről és időpontokról pedig weboldalunkon adunk majd nektek pontos tájékoztatást.

 

A költözés miatt a szertár és a titkárság működésében lehetnek fennakadások, ezekről a weboldalunk hírek menüpontjában fogunk titeket naprakészen tájékoztatni. Kérünk titeket, hogy a költözés ideje alatt legyetek türelemmel, mindent megteszünk, hogy a lehető leggördülékenyebben történjen az átállás.

 

Ma este pedig szeretettel várunk mindenkit a klubba, búcsúzzunk el együtt a Mészöly utcai helyszíntől, ahová olyan sok szép, közös emlék köt minket!

 

Üdvözlettel:

          Excelsior SE