Excelsior Hírlevél

Üdvözlünk a klubban!

Kedves Újdonsült Klubtársunk!

Köszönjük, hogy az alapfokú sziklamászó tanfolyam elvégzéséhez az Excelsior egyesületet választottad, és örömmel üdvözlünk a klubban! Amennyiben megtetszett a mászás, és szeretnél tovább lépni a hegymászóvá válás útján, jelentkezz már most a nyári alpesi hegymászó tanfolyamra! Felkészülésként pedig várunk a pünkösdi mászótalálkozónkon!

Nyári alpesi hegymászó tanfolyam 

 

Egy újabb lépés a hegymászóvá válás útján – egy teljes hét a Magas-Tátrában, ahol elsajátíthatod az alpesi mászás alapjait!

Az alapfokú sziklamászó tanfolyamon megtanulod a biztonságos sziklamászás alapjait. Ha a tanfolyamon már UIAA IV-es utakat tudsz mászni, akkor van egy jó hírünk – eljött az ideje, hogy továbblépj az igazi, nagybetűs Hegymászás irányába!

Várnak a kihívások a több kötélhosszas, alpesi utakban, ahol megtapasztalhatod a saját köztesekkel történő mászás semmihez sem fogható szépségét.

Jelentkezz most a nyári tanfolyamra!

Időpont: 2014. július 6-13.

Helyszín: a Téry Ödön menedékházat (2015 m) körülölelő sziklafalak 

További részletek >> 

Jelentkezési határidő: 2014. április 30.

Jelentkezés: alpesitanfolyam@excelsior.hu, +36 30 607 8629

Pünkösdi mászótalálkozó a Magas-Tátrában - jelentkezés még a héten!

Ha már idén jelentkezel a nyári alpesi tanfolyamunkra, akkor gyere el felkészülésképpen pünkösdi szezonnyitó mászótalálkozónkra, melyet a Magas-Tátrában, a Poprádi tó környékén tartunk! Jelentkezz bátran akkor is, ha nincs még mászópárod - segítünk a tudásodnak megfelelő mászótárs és mászóutak kiválasztásában is. 

További részletek >>

FIGYELEM! A szállásfoglalás miatt kérjük, hogy részvételi szándékodat még a héten jelezd!

Jelentkezés, érdeklődés: lazartr@hu.inter.net, +36 20 981 20 78