Alapfokú sziklamászó tanfolyam

ahol a hegymászás kezdődik

Tavaly ősszel Te is részt vettél nagy sikerű nyílt napunkon, ahol belekóstolhattál a sziklamászás semmivel össze nem hasonlítható szépségébe. Reméljük, hogy a mai napig szép emlékként gondolsz vissza arra a nyár végi napra és azóta talán már jártál is többször sziklán, vagy mászóteremben.

Most itt a lehetőség, hogy igazi sziklamászóvá válj! Hamarosan indul őszi alapfokú sziklamászó tanfolyamunk, ahol szakképzett oktatóinktól, csodálatos helyszíneken, jó társaságban sajátíthatod el a biztonságos sziklamászás alapjait!

A tanfolyam időpontja: 2014. szeptember 11. - október 19.

Érdeklődés és jelentkezés: 

alaptanfolyam@excelsior.hu

Szűcs Jenő +36 20 220 50 73

Alapfokú sziklamászó tanfolyamunkra bárki jelentkezhet, akit vonzanak a sziklák, a hegyek, az aktív kikapcsolódás, a jelentkezéshez nem szükséges semmilyen előképzettség. Az itt megszerzett elméleti és gyakorlati tudás elengedhetetlen ahhoz, hogy bármely hegyi sportot biztonsággal űzhess, legyen az via ferrata, sziklamászás vagy magashegyi túra. Akkor is bátran jelentkezz, ha nincs még mászópárod, tanfolyamosaink közül segítünk neked kiválasztani a tudásodnak megfelelő párt!

A hat hét alatt elméleti és gyakorlati képzéseken fogod megismerni, megtanulni és alkalmazni a sziklamászáshoz szükséges alapvető tudnivalókat.

Elméleti előadásaink minden hét csütörtökjén, hat órától lesznek a klubban (Budapest III. Szentendrei út 95., Monkey Boulder)

A gyakorlati napokat hétvégenként, hazai és ausztriai mászóhelyeken tartjuk. Jellemzően a Pilis, Mátra, Gerecse vagy Vértes szikláin, illetve a Raxon és a Hohe Wandon töltünk el egy-egy hétvégét, hogy a több kötélhosszas, hosszabb utakban is tapasztalatot szerezhess.

Az alapfokú tanfolyam végén hivatalos vizsgát tehetsz a Magyar Hegymászó Oktatói Kollégium vizsgabiztosai előtt, és ezzel hegymászó tanulói fokozatot szerezhetsz.

További információk >>