Kedves Újdonsült Klubtársunk!

Köszönjük, hogy az alapfokú sziklamászó tanfolyam elvégzéséhez az Excelsior egyesületet választottad, gratulálunk a sikeres vizsgádhoz és örömmel üdvözlünk a klubban! 

 Az alapfokú tanfolyam elvégzése után kinyílik számodra a világ, a magashegyek világa - moduláris tanfolyamainkon a sziklamászás és hegymászás teljes palettáját kipróbálhatod és megtanulhatod, velünk mindig lesz hova fejlődnöd.

Egyesületünk célja a minél több, magasan képzett, jó sportoló tag.

Téli alpesi hegymászó tanfolyam - a következő lépés

2015 februárjában várunk Téged is a Magas-Tátra havas lejtőin, téli alpesi hegymászó tanfolyamunkon!

A tanfolyamról itt olvashatsz részleteket >>

Nézd meg a tavalyi tanfolyamról készült videót >>

Olvasd el Saci élménybeszámolóját a tanfolyamról >>

Jelentkezés, érdeklődés: alpesitanfolyam@excelsior.hu

Szertár, könyvtár, titkárság, klubélet

szertar

Szertárunkból felszerelést kölcsönözhetsz alpesi mászáshoz, jégmászáshoz, téli mix-mászáshoz, via ferrata utakhoz, túrasízéshez vagy gleccserjáráshoz. Kínálatunkban megtalálható minden felszerelés, ami a hegymászáshoz szükséges - a bakancsoktól kezdve az éksoron át a lavinaszondáig széles kínálattal várjuk a hegyekbe indulókat.

Részletek >>

Titkárság

Egyesületünk titkárságán intézheted a tagsággal kapcsolatos ügyeket, illetve itt éred el az egyesületi könyvtárat is, ahonnan hegymászással kapcsolatos könyveket, kalauzokat, DVD-ket kölcsönözhetsz.

Nyitva tartás: csütörtökönként 20:00 - 21:30

Részletek >>

Az Excelsior klub csütörtök esténként a találkozások, megbeszélések, túratervezések, élménybeszámolók és előadások helyszíne. Várunk téged is minden csütörtökön a klubban!

Következő előadásaink:

2014. október 30. - Balesetek, tanulságok

Előadásunkon olyan mászók beszélnek saját, személyes tapasztalataikról, akikkel mászás közben történt baleset. Tanuljunk egymástól, egymás tapasztalataiból, hogy vészhelyzetben is felelősen tudjunk cselekedni.

2014. november 20. - Magyar sziklamászók Skóciában és a Magas-Tátrában 

Gyetvai Attila és Sántha Gergő élménybeszámolója a Skóciában és a Magas-Tátrában mászott útjaikról, középpontban a mixmászás.

2014. november 27. - Természetvédelem és sziklamászás

Dr. Gáspár Vera előadása a természetvédelem és a sziklamászás kényes egyensúlyáról, a természetvédők nézőpontjáról.

_MG_3806_resize_foto_by_Jzy

Egyesületünkben sokan mászunk, de keveset tudunk egymás mászásairól, teljesítményeiről. Hogy ezen változtassunk, az egyesületen belül Gólya István Steve vállalta, hogy egy kézben gyűjti és kezeli a klubtagok rövidített mászónaplóit.

A mászónaplókat, beszámolókat, fényképeket a maszonaplo@excelsior.hu címre küldhetitek!

Részletek >>