Kedves Újdonsült Klubtársunk!

Köszönjük, hogy az alapfokú sziklamászó tanfolyam elvégzéséhez az Excelsior egyesületet választottad, gratulálunk a sikeres vizsgádhoz és örömmel üdvözlünk a klubban! 

Figyelem!

Tagsági kártyáitok elkészültek, azokat a titkárság nyitva tartási idejében átvehetitek.

 Az alapfokú tanfolyam elvégzése után kinyílik számodra a világ, a magashegyek világa - moduláris tanfolyamainkon a sziklamászás és hegymászás teljes palettáját kipróbálhatod és megtanulhatod, velünk mindig lesz hova fejlődnöd.

Egyesületünk célja a minél több, magasan képzett, jó sportoló tag.

• Az alapfokú tanfolyam végén hivatalos vizsgát tettél és ezzel hegymászó tanulói fokozatot szereztél.

• Az alapfokú tanfolyam, majd a nyári alpesi és a téli alpesi hegymászó tanfolyam sikeres elvégzése után leszel Vizsgázott Hegymászó.

• Az alap tanfolyamokon túl a hegymászás minden ágát megtanulhatod egyesületünknél: gleccserjárás, jégmászás, homokkő, mesterséges mászás, túrasí és lavinaismereti tanfolyam.

---

Nyári alpesi hegymászó tanfolyam - a következő lépés

2015 júliusában várunk Téged is a Magas-Tátra gránitszikláin, nyári alpesi hegymászó tanfolyamunkon!

A tanfolyam további részletei >>

A tanfolyam esemény bejegyzése >> 

Jelentkezés, érdeklődés: alpesitanfolyam@excelsior.hu

---

Szertár, könyvtár, titkárság, klubélet

szertar

Szertárunkból felszerelést kölcsönözhetsz alpesi mászáshoz, jégmászáshoz, téli mix-mászáshoz, via ferrata utakhoz, túrasízéshez vagy gleccserjáráshoz. Kínálatunkban megtalálható minden felszerelés, ami a hegymászáshoz szükséges - a bakancsoktól kezdve az éksoron át a lavinaszondáig széles kínálattal várjuk a hegyekbe indulókat.

Részletek >>

Titkárság

Egyesületünk titkárságán intézheted a tagsággal kapcsolatos ügyeket, illetve itt éred el az egyesületi könyvtárat is, ahonnan hegymászással kapcsolatos könyveket, kalauzokat, DVD-ket kölcsönözhetsz.

Részletek >>

Szertár és titkárság nyitva tartása: csütörtökönként 20:00 - 21:30

Az Excelsior klub csütörtök esténként a találkozások, megbeszélések, túratervezések, élménybeszámolók és előadások helyszíne. Várunk téged is minden csütörtökön a klubban!

Következő előadásaink:

2015. május 28. - Magas-Tátrától a Pamírig - Perge Ferenc előadása

Perge Ferenccel beszélgetünk túráiról, élményeiről.

---
_MG_3806_resize_foto_by_Jzy

Egyesületünkben sokan mászunk, de keveset tudunk egymás mászásairól, teljesítményeiről. Hogy ezen változtassunk, az egyesületen belül Gólya István (Steve) vállalta, hogy egy kézben gyűjti és kezeli a klubtagok rövidített mászónaplóit.

A mászónaplókat, beszámolókat, fényképeket a maszonaplo@excelsior.hu címre küldhetitek!

Részletek >>

---