Kedves Újdonsült Klubtársunk!

Köszönjük, hogy az alapfokú sziklamászó tanfolyam elvégzéséhez az Excelsior egyesületet választottad, gratulálunk a sikeres vizsgádhoz és örömmel üdvözlünk a klubban! 

Minden, ezen a héten levizsgázott tanfolyamosunkat kérünk, hogy a tanfolyamon használt egyesületi eszközöket (kötél, beülő, sisak, stb.) hozza vissza a következő csütörtökön, azaz november 9-én 19.30-tól a Szertárba. Köszönjük!

 

 Az alapfokú tanfolyam elvégzése után kinyílik számodra a világ, a magashegyek világa - moduláris tanfolyamainkon a sziklamászás és hegymászás teljes palettáját kipróbálhatod és megtanulhatod, velünk mindig lesz hova fejlődnöd.

Az Excelsior SE tanfolyami rendszere 2017-ben*

Egyesületünk célja a minél több, magasan képzett, jó sportoló tag.

• Az alapfokú tanfolyam végén hivatalos vizsgát tettél és ezzel hegymászó tanulói fokozatot szereztél.

• Az alapfokú tanfolyam, majd a nyári alpesi és a téli alpesi hegymászó tanfolyam sikeres elvégzése után leszel Vizsgázott Hegymászó.

• Az alap tanfolyamokon túl a hegymászás minden ágát megtanulhatod egyesületünknél: gleccserjárás, jégmászás, homokkő, mesterséges mászás, túrasí és lavinaismereti tanfolyam.

* (2018-tól változás lehet az oktatási rendszerünkben az MHOK-ban történő változások miatt.)

---

Jelentkezz be a Weboldalunkra!

Olvassátok végig figyelmesen az itt leírtakat!

A tagsági viszony megszerzésével az egyesületi weboldal belső, jelszóval védett tartalmához is hozzáféréshez jutottatok. A jelszóval védett oldalakon többek között megtalálhatjátok aktuális taglistánkat, az egyes tagok elérhetőségével.

Belépéshez meg kell adni a felhasználónevet és a jelszót. A felhasználóneve mindenkinek a saját teljes neve, egybeírva, kisbetűvel, ékezet nélkül. Pl. Horváth Tibor felhasználóneve horvathtibor. A jelszava pedig a születési dátum számokkal egybeírva (pl. 1985. július 6. -> 19850706).
Ha valakinek mindezek ellenére gondja támad a belépéssel, akkor kérlek írjatok e-mail-t nekem a buzgo.botond@excelsior.hu –ra.

Annak érdekében, hogy a fórum és a hozzátartozó mászó-/túratárs kereső vagy egyéb kommunikáció jól működjön, mindenki töltse ki az adatlapját (telefonszám, e-mail)! Fontos, hogy élő e-mail címet írjatok be, tehát amit rendszeresen olvastok, ill. szerencsés, ha a telefonszámotokat is megadjátok. Az aktuális tagok listáját a honlapon a Tagoknak menüpont alatt éritek el. Ezt csak akkor tudjátok olvasni, ha beléptetek. Tehát illetéktelenek nem látják adataitokat sem!

Fórumról, bejelentkezési feltételekről itt olvashattok (nem jelszóval védett) >>

Figyelem! A fórum elindulásával egyidejűleg a weboldalra történő bejelentkezés után egyes táborokra, tanfolyamokra az adott esemény oldalán a Foglalás pont alatt mostantól már helyet is foglalhatsz magadnak és társadnak. Ezzel segítve az esemény szervezőjét!

Figyeljétek weboldalunkat rendszeresen, jelöljétek be (Like) az egyesület facebook oldalát és jelentkezzetek a facebook zártcsoportunkba is, hogy minél naprakészebb információkkal rendelkezzetek az Excelsior SE-ről!

 

És persze nem utolsósorban nézegessétek az egyesület videó-csatornáját is! :-)

---

Téli alpesi hegymászó tanfolyam
- a következő lépés -

2018. februárjában várunk Téged is a Magas-Tátra havas lejtőin, téli alpesi hegymászó tanfolyamunkon!

A tanfolyamról itt olvashatsz részleteket >>

Nézd meg a tavalyi tanfolyamról készült videót >>

Olvasd el Saci élménybeszámolóját a tanfolyamról >>

Jelentkezés, érdeklődés: alpesitanfolyam@excelsior.hu

---

Szertár, könyvtár, titkárság, klubélet

szertar

Szertárunkból felszerelést kölcsönözhetsz alpesi mászáshoz, jégmászáshoz, téli mix-mászáshoz, via ferrata utakhoz, túrasízéshez vagy gleccserjáráshoz. Kínálatunkban megtalálható minden felszerelés, ami a hegymászáshoz szükséges - a bakancsoktól kezdve az éksoron át a lavinaszondáig széles kínálattal várjuk a hegyekbe indulókat.

Részletek >>

Titkárság

Egyesületünk titkárságán intézheted a tagsággal kapcsolatos ügyeket, illetve itt éred el az egyesületi könyvtárat is, ahonnan hegymászással kapcsolatos könyveket, kalauzokat, DVD-ket kölcsönözhetsz.

Részletek >>

Szertár és titkárság nyitva tartása: csütörtökönként 20:00 - 21:30

Az Excelsior klub csütörtök esténként a találkozások, megbeszélések, túratervezések, élménybeszámolók és előadások helyszíne.

Várunk téged is minden csütörtökön a klubban!

---
_MG_3806_resize_foto_by_Jzy

Egyesületünkben sokan mászunk, de keveset tudunk egymás mászásairól, teljesítményeiről. Hogy ezen változtassunk, az egyesületen belül Gólya István (Steve) vállalta, hogy egy kézben gyűjti és kezeli a klubtagok rövidített mászónaplóit.

A mászónaplókat, beszámolókat, fényképeket a maszonaplo@excelsior.hu címre küldhetitek!

Részletek >>

---