Ismertető a fórum használatához

A fórum célja, egy olyan internetes kommunikációs felület létrehozása, ahol a tagok a mászással kapcsolatosan beszélgethetnek, hirdethetik eladni kívánt mászóeszközeiket, vagy csak megoszthatják mások számára tapasztalataikat, dolgaikat, gondolataikat.
forum
A facebook-kal ellentétben a fórumon alfórumok találhatók, melyek alatt további témacsoportok alakíthatók ki. Így a tagok üzenetei, hozzászólásai nem vesznek el, nem sorolódnak egy idő után hátrébb, mint a facebook-on és nem keverednek egymással a különböző témájú hozzászólások. Ezáltal sokkal jobban szét lehet választani a hozzászólásokat annak érdekében, hogy azokat később mások könnyedén megtalálják. Ehhez a fórum kezdőlapján – tehát a www.excelsior.hu/forums oldalon – található kereső is rendelkezésünkre áll. Itt szavakra, kifejezésekre tudtok rákeresni.

A fórumon lehetőség van a feliratkozásra is. Ez azt jelenti, hogy ha egy adott alfórumra iratkozunk fel, akkor az alfórum bármelyik témája alatt létrehozott új hozzászólásról e-mailben értesítést kapunk. Ha alfórumra iratkozunk fel, akkor egy új, frissen létrehozott témáról is azonnal kapunk értesítőt.
Ha azonban csak egy bizonyos témára szeretnénk feliratkozni, akkor lehetőség van csak abban a témában létrehozott új üzenetekről e-mail-es értesítést kapni.
Feliratkozni az adott téma/alfórum után a Feliratkozás szóra kattintva lehet.
Természetesen leiratkozni is lehet a korábbi feliratkozásainkról. Leiratkozáshoz ahhoz a témához/alfórumhoz kell lépnünk, ahol feliratkoztunk. Ebben az esetben a Leiratkozás szót fogjuk látni.

Belépés:
Belépéshez meg kell adni a felhasználónevet és a jelszót. A felhasználóneve mindenkinek a saját teljes neve, egybeírva, kisbetűvel, ékezet nélkül. Pl. Horváth Tibor felhasználóneve horvathtibor. A jelszava pedig a tagsági kártyájának száma.
Ha valakinek gondja támad a belépéssel, akkor kérlek írjatok nekem a buzgo.botond(kukac)excelsior.hu –ra.

Belépés után változtassátok meg a jelszavatokat biztonsági okokból!

Használat:
Annak érdekében, hogy a fórum és a hozzátartozó mászó-/túratárs kereső jól működjön, mindenki töltse ki az adatlapját! Fontos, hogy élő e-mail címet írjatok be, tehát amit rendszeresen olvastok, ill. szerencsés, ha a telefonszámotokat is megadjátok. Az aktuális tagok listáját a honlapon a Tagoknak menüpont alatt éritek el. Ezt csak akkor tudjátok olvasni, ha beléptetek. Tehát illetéktelenek nem látják!

Fontos! Belépési jelszót csak az kap, aki aktív tagunk, azaz befizette az idei évre a tagdíjat. Egyelőre azonban belépési lehetőséget kapnak azok is, akik csak 2015-ben fizettek tagdíjat, de idén még nem. A taglistában ezek a tagok is szerepelnek. Akik 2015 előtt voltak csak tagjaink, azok nem. Ha ismét befizetnek és tagunk kívánnak lenni, akkor lehetőséget kapnak, hogy ők is lássák a honlap belső tartalmait.

Jó fórumozást! 😉

Tovább a Fórumra