Excelsior-klub nyitóbuli

Időpont
2014.05.15
18:00 - 23:30

Helyszín
Excelsior Hegymászó SE

Kategóriák


Ünnepeljük meg együtt a költözést, ismerjétek meg az új klubhelyiséget, a megújult szertárt és titkárságot!

Újra várunk titeket az Excelsior-klubban csütörtök esténként, új székhelyünkön, a Monkey Boulder területén! Az első klubnapot pedig nyitóbulival ünnepeljük!

Helyszín: Budapest 1033, Szentendrei út 95., PP Center

Időpont: 2014. május 15. csütörtök, este 18:00 órától

Otthon ne felejtsd a mászócipőd, hiszen mászóversenyt is rendezünk! A mászóversenyen indulóknak a mászás a verseny ideje alatt természetesen ingyenes. A versenyen kívül, illetve az után is lehet boulderezni, ekkor már napijegyet vagy bérletet kell váltani – ne felejtsétek otthon a tagsági kártyátokat, hiszen Excelsior tagoknak 10% kedvezmény jár nem csak a napijegy, de a bérlet árából is!

Monkey Boulder árak

Napijegy: 1500 Ft

Napijegy Excelsior tagoknak: 1350 Ft

10 alkalmas bérlet: 13 500 Ft

10 alkalmas bérlet Excelsior tagoknak: 12 000 Ft 

A bérletek korlátlan ideig felhasználhatóak.

Megközelítés, parkolás

Az új klubhelyiségünk a PP Center területén belül, a Monkey Boulder emeletén található. A Szentendrei út felől a III. számú kapun érdemes bejönni, ebben az esetben csak egyenesen kell haladni, amíg jobb oldalon fel nem tűnik a Monkey Boulder bejárata.

A PP Center területén napközben 1 óra, 17 órától pedig 3 óra parkolás ingyenes a Monkey pecséttel! Ezután minden megkezdett óra 250 Ft. Az ingyenes parkolás igénybevételéhez ne felejtsd el kérni a Monkey pecsétet a recepción. A környező utcákban mindenhol – a PP Center területén kívül – a parkolás korlátlan ideig ingyenes.

 

PP_CENTER_raktar_bb6059_