Pályázat az alpesi tradicionális mászásért

Az Excelsior SE 2024-ben is meghirdeti a legfontosabb alapcélját támogatandó, az alpesi tradicionális mászás népszerűsítését és eredményességének elősegítését célzó Excelsior – Az alpesi tradicionális mászásért című pályázatát.

mohaibalazs_tatra_thumb

A pályázat egy konkrét mászótúra, hegycsúcs, mászóút elérését szeretné elősegíteni, melyet a pályázatot benyújtó egyesületi sportoló másik egyesületi vagy akár egyesületen kívüli sportolóval/sportolókkal (partiban) kíván teljesíteni. Beadott pályázatonként maximum 3 fő egyesületi tag támogatható.

A pályázat tárgya egy min. UIAA IV-es mászófokozatú út, vagy ennek megfelelő fokozatú jég-, mix-, stb. út megmászása, illetve teljesítése. Egy normál trekking csúcs elérése, vagy kiépített útvonalon történő mászás (pl. sportmászóúton, via ferrata útvonalon) nem támogatandó, csakúgy mint a szóló mászás, melyet az egyesület vezetősége elutasít. A pályázatnak alpesi tradicionális mászásról kell szólnia, azaz saját köztesek elhelyezésével, kötélbiztosítással, társsal történő mászásról.

A pályázati kiírás részletes anyaga (pályázati feltételek, támogatási keretösszeg, elszámolható költségek, stb.) innen tölthető le: Alpesi tradicionális mászásokért PÁLYÁZAT – 2024

A pályázati űrlap innen tölthető le: Alpesi tradicionális mászásokért PÁLYÁZATI Űrlap – 2024

Beadási határidő: 2024. február 29.

A kitöltött és aláírt pályázati űrlapot, valamint a csatolandó dokumentumokat a palyazat@excelsior.hu e-mail címre kell beküldeni, vagy a klubnapokon (minden csütörtökön 20:00 – 21:30 között) személyesen lehet leadni a titkárságon.