Oszoly mászóedzés

Mászóedzések Oszoly szikláin, minden kedden 17:00 órai kezdettel.

Idén (2023) is indítjuk a korábban nagy sikerű egyesületi mászódélutánokat Oszoly szikláin, de most a keddi napokon. Oszoly a tavaszi délutánokon a legszebb, a virágillatú tavaszi levegő, a kipattanó rügyek és ékek, a lenyugvó Naptól sütött fal! A legjobb szezonok itt kezdődnek, hogy aztán tökéletes formában tudjál mászni egész évben. Ha tervezed a nyári alpesi tanfolyamon vagy az elbai homokköves táborban való részvételt, akkor itt meg lehet alapozni az izmok és az idegek összhangját.

IMAG3776-1024x768_kicsi

Ezen a mászóedzésen a tradicionális, vagyis a saját köztesekkel való mászást szeretnénk gyakorolni, a falak adottságai kihasználva. A felszerelésed ne hagyd otthon, inni és harapnivalót jó ha hozol magaddal. Kalauz (topó) szinte biztos, hogy lesz nálunk, így ha bizonytalan vagy tudunk segíteni az utak kiválasztásában is. Ha nincs mászópárod az se baj, aki egyedül jönne majd a fal alatt kialakulnak a partik ad hoc jelleggel. Legalább jobban megismerjük egymást.

Találkozó minden kedden 16:00-kor a Flórián Üzletközpont melletti Vörösvári úti parkolóban, ahonnan akár fuvart is kaphatsz. Természetesen ha később jönnél fent találkozunk a fal alatt.

Ha tervezed, hogy kijössz valamelyik nap, kérlek jelezd ebben a táblázatban >>>

Prohászka András
0630/1942-745
proandras(kukac)gmail.com