Oszoly mászóedzés

Mászóedzések Oszoly szikláin, minden kedden 16:00 órai indulással, vagy a szikla alatt 17:00 kezdettel.

Idén (2024) is indítjuk a korábban nagy sikerű egyesületi mászódélutánokat Oszoly szikláin, a keddi napokon. Oszoly a tavaszi délutánokon a legszebb, a virágillatú tavaszi levegő, a kipattanó rügyek és ékek, a lenyugvó Naptól sütött fal! A legjobb szezonok itt kezdődnek, hogy aztán tökéletes formában tudjál mászni egész évben. Ha tervezed a nyári alpesi tanfolyamon vagy az elbai homokköves táborban való részvételt, akkor itt meg lehet alapozni az izmok és az idegek összhangját.

IMAG3776-1024x768_kicsi

Ezen a mászóedzésen a tradicionális, vagyis a saját köztesekkel való mászást szeretnénk gyakorolni, a falak adottságai kihasználva. A felszerelésed ne hagyd otthon, inni és harapnivalót jó ha hozol magaddal. Kalauz (topó) szinte biztos, hogy lesz nálunk, így ha bizonytalan vagy tudunk segíteni az utak kiválasztásában is. Ha nincs mászópárod az se baj, aki egyedül jönne majd a fal alatt kialakulnak a partik ad hoc jelleggel. Legalább jobban megismerjük egymást.

Találkozó minden kedden 16:00-kor a Dózsa György út-Váci út kereszteződése, ahonnan akár fuvart is kaphatsz. Természetesen ha később jönnél fent találkozunk a fal alatt 17:00 órakkor.

Ha tervezed, hogy kijössz valamelyik nap, kérlek jelezd ebben a táblázatban >>>

Országh Tamás
+3620/9322 134
oszkar00(kukac)gmail.com