Két út a Monte Colodri-ra

Két út a Monte Colodri-ra

2017. október 19-23., Arco, Excelsior-tábor
 

A Monte Colodri Arco egyik ikonikus hegye, mindössze egy kis hágó választja el a citadellától. A Sarca völgyi sziklamászás bölcsője, igazi hegymászós élményt nyújt a függőleges, kitett falaival, valamint a kitűnő kilátással a lenti vidékre.

Val di Mello-tól Finale-ig

Val di Mello-tól Finale-ig

2017. augusztus 6-13., Val di Mello / Finale, Excelsior-tábor
 

Érdekesen alakult az augusztusi haladó mászó-tábor. A tervezett egy hetes Val di Mello-i mászást az időjárás – annak ellenére, hogy a völgy stabil klímájáról híres – kitartó esőzéssel jól keresztülhúzta, így a hét közepén a csapat a 350 km-el odébb, a Genovától nem messze található Finaléba települt […]

A Kundalini ébredése

A Kundalini ébredése

2017. augusztus 8., Val di Mello

Az Il risveglio di Kundalini (6a+, 10 kötélhossz, 400 m) Val di Mello egyik leghíresebb útja, így adta magát, hogy ha eljutunk Melloba, akkor lehetőleg másszuk meg. Kozma Bálint és Sepsi Örs mászótáboros szervezésben érkezett, én meg a családi nyaralást tereltem a völgy felé.

Félelem és rettegés a homokkövön

Félelem és rettegés a homokkövön

/A Félelem és reszketés c. vígjáték után szabadon 🙂 /
2017. május 17 – 21., Szász-Svájc
 
Mielőtt megtapasztaltuk volna a homokköves mászást, sok emberrel beszélgettünk már róla, és mindig valami fura csillogást véltem felfedezni az emberek szemében, miközben azt mondták: “ez teljesen más lesz, majd meglátod”

Translate »