Arco mászótábor

Időpont
2021.10.22 - 2021.10.25
Egész napos

Helyszín
Arco

Kategóriák


Olaszország, Arco – a hely, ahol minden lehetséges. Sziklamászás, boulder, trad- és sportmászás egy vagy többkötélhosszas utakon, mesterséges mászás.
Arco városka a hegymászókra van berendezkedve a rengeteg sportbolttal, olcsó árakkal és a sok pizzázóval, fagyizóval, éttermi szolgáltatással.
Az időjárás kedvező, nincs nagy szél (bora), meleg, ált. csapadékmentes itt az ősz.

Nagyon jól sikerült a 2019-es Arco-mászótábor, ahol rekordszámú excelsioros töltötte el napjait.

Szarvas Gábort idézzük a táborról: “58 fő részvételével, túlnyomó részt kellemes napsütéses időben zajlott le az idei Arco mászótábor. Egyesek a csütörtöki csapadékmenetes időablakban sikeresen befejezték többkötélhosszas mászóútjukat, mások könnyen megközelíthető sportmászó utakat másztak az eső bizonytalan mennyisége miatt.Összességében sikeres mászónapokat zártunk, melyeken a frissen végzett tanfolyamosok is számukra megfelelő utak közül tudtak válogatni.”

Szállásadónk, Giancarlo mindig nagyon rugalmas ezért, idén is nála tartjuk a tábort. A szombatonként házi kemencében sütött pizzákkal kedveskedik, a csapat együtt van esténként, régiek-újak, sőt időnként leendőek is, mert sokan partnerüket kísérve kapnak kedvet az Excelsiorhoz!

Már most írd be a naptáradba a 2021-es Arco-i hétvége időpontját!

2019-es táborban született mászások (PDF) >>>

Időpont: 2021. október 22 – 25. (odaút csütörtökön, mászás péntektől-vasárnapig)
Helyszín: Agritur Michelotti Giancarlo
Jelentkezési határidő: október 3.

Létszám:50 fő, melyből 15 férőhelyet fenntartunk az ősszel végzett alapfokú tanfolyam résztvevőinek. Túljelentkezés esetén, várólistáról tudtok a keretbe bekerülni.
További információk, jelentkezés: Szarvas Gábornál szarvasgabor1<kukac>gmail.com,
Túratámogatás és útjavaslat: Lázár Istvánnál lazartr(kukac)hu.inter.net

Bízunk abban, hogy nem lesz második hullám, vagy ezen kedvezőtlen hatások csak csekély mértékben határozzák meg az őszi időszakot. Így természetesen a tábort, az aktuális járványügyi intézkedések figyelelmbe vételével tartjuk meg.

Szállás

cím: Agritur Michelotti Giancarlo (Via Soccesure 2, 38062 Arco, Olaszország)
díjszabás: 19 Eur/fő/éj
leírás: Az apartmanok fel vannak szerelve vizesblokkal (fürdő, WC), gépesített(hűtő, mikró, főzőlap, sütő) konyhával, némi edénnyel és evőeszközzel, illetve van egy nagy közös étkező, ahol igény esetén lehet közös vacsorát szervezni.

Résztvevők

Foglalás

Be kell jelentkeznie, vagy regisztrálnia a foglaláshoz.