Arco mászótábor

Időpont
2023.10.28 - 2023.11.01
Egész napos

Helyszín
Arco

Kategóriák


Olaszország, Arco – a hely, ahol minden lehetséges. Sziklamászás, boulder, trad- és sportmászás egy- vagy több kötélhosszas utakon, mesterséges mászás…
Arco városka a hegymászókra van berendezkedve a rengeteg sportbolttal, az alacsonyabb árakkal és a sok pizzázóval, fagyizóval, étteremmel. Az időjárás kedvező, nincs nagy szél (bora), meleg és általában csapadékmentes itt az ősz.

 

Nagyon jól sikerült a 2022-es Arco mászótábor, ahol nagyszámú Excelsioros töltötte el napjait, hiszen minimum 59 fő volt jelen…

A tavalyi táborról röviden ide kattintva olvashattok >>>

Szállásadónk, Giancarlo mindig nagyon rugalmas, ezért idén is nála tartjuk a tábort. Szombatonként házi kemencében sütött pizzákkal kedveskedik, a csapat együtt van esténként, a régiek, újak, sőt időnként leendőek is –mert sokan partnerüket kísérve kapnak kedvet az Excelsiorhoz!

Már most írd be a naptáradba a 2023-as Arcoi hétvége időpontját!

A 2021-es táborban született mászások (PDF) >>>

Időpont: 2023. október 28-tól november 1-ig (kiutazás pénteken, hazajövetel kedden)
Helyszín: Agritur Michelotti Giancarlo
Jelentkezési határidő: 2023. október 3.
Létszám: 50 fő, melyből 15 férőhelyet fenntartunk az ősszel végzett alapfokú tanfolyam résztvevőinek. Túljelentkezés esetén várólistáról tudtok a keretbe bekerülni.
További információk, jelentkezés: Koós Sándor koos.sandor(kukac)excelsior.hu

Szállás

Cím: Agritur Michelotti Giancarlo (Via Soccesure 2, 38062 Arco, Olaszország)
Díjszabás: 19-23 Eur/fő/éj körül amint tudjuk a pontos árat, jelezzük!
Leírás: Az apartmanok fel vannak szerelve vizesblokkal (fürdő, WC), gépesített (hűtő, mikró, főzőlap, sütő) konyhával, némi edénnyel és evőeszközzel, illetve van egy nagy közös étkező, ahol igény esetén lehet közös vacsorát szervezni.

Résztvevők

Foglalás

Be kell jelentkeznie, vagy regisztrálnia a foglaláshoz.