Támogass minket adód 1%-val!

ado

Ha jól érzed magad nálunk, tetszettek a rendezvényeink, programjaink és szeretnél segíteni, várjuk felajánlásodat, személyi jövedelemadód 1%-át!

A befolyó összegeket szertári és könyvtári fejlesztésekre, mászótalálkozók, előadások szervezésére fordítjuk, hogy klubtagjaink oktatását, mászásait továbbra is megfelelő színvonalon támogathassuk!

Nyilatkozat a személyi jövedelemadó 1%-ról

Köszönjük támogatásod!

Adószámunk: 18013777-1-41
Excelsior SE

Mit kell tenned?

1. Nyomtasd ki ezt a nyilatkozatot! 

2. Tedd be egy borítékba, melyen feltünteted az adataidat – név, lakcím, adóazonosító jel

3. Juttasd el az illetékes NAV hivatalnak!

Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély vagy, akkor 2018. február 26-ig adhatod le adóbevallásodat a NAV-nak, vele együtt az adó 1 százalékáról szóló rendelkező nyilatkozatot.

Amennyiben magánszemélyként küldöd be az adóbevallásodat, ami egyben tartalmazza az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozatot is, 2018. május 22-ig küldheted el az adóhivatalhoz.

Amennyiben elektronikusan szeretnéd beküldeni az adóbevallásodat, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2017. évre vonatkozó szja adatlap letölthető az NAV oldaláról. Az adó 1 %-áról ebben az esetben, az adóbevallás 5. oldalán rendelkezhetsz, 2018. május 22-ig. Kérjük, írd be egyesületünk adószámát: 18013777-1-41.

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkeztél a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőséged van feladni a rendelkezést; de csak 2018. május 22-ig, a korábbi években megszokott borítékban vagy elektronikus formában.