Arco tábor – beszámoló

Jól sikerült az Arco mászótábor, melyet idén október 28 – november 1. között tartottunk, Lázár István szervezésében. Bár már hozzászoktunk a nagy létszámú Excelsior táborokhoz, a 38 fős Pace Pizzéria esti összejövetel mégis kimagasló (páran nem jöttek el Excelsiorosok közül, igaz 30 hely volt foglalva és nehezen fértünk be, de megoldották).
A közös szervezésben egy szálláson 33-an voltunk és 135 vendégéjszakát fizettünk. A szálláson, mely Arco melletti szőlőben lévő apartmanház, a közös teremben esténként a közös vacsora mellett beszéltük meg élményeinket és terveztük a következő mászásokat. A közös mászónapló jelenleg 78 sorból áll. Ismét mászták az Eliost (VII-es 8kth trad – sok bennlévő köztessel) Hegedűs Anett – Kozma Bálint.
A Szűcs Jenő – Pataki Attila által többször próbált Diedro Martini, VI+, 16kth, trad idén elesett: Az utat a csapatunkhoz esténként csatlakozott Lám Bence Szarvas Gáborral mászta meg végül. Gratulálunk nekik!
A frissen végzett őszi tanfolyamosok közül 3-an jeleskedtek önállóan (oktató nélkül) a 14-16 kth-s csajos utakban (Rita, Claudia, Teresa) Berecz András – Sziklay Csenge, Bozsér Kata.
Bombázó időjárás volt, csak rajtunk múlott hogyan érezzük magunkat, sikerült klassz mászónapokat eltölteni!
Jó szálláson, közös vacsorákkal, italból sem volt hiány, fagyizás-vásárlás, pizzaparti foglalt különteremben és a mászás 🙂
Találkoztunk több kisebb csoport magyar mászóval, velük is buliztunk-másztunk-beszélgettünk.
Nagyszerű sportolás, jó élmény volt!

Jövőre csatlakozz Te is!

Olvassátok el Csilla élménybeszámolóját, melyet blogjában itt találtok >>>

Csilla és Misi az Orizzonti Dolomitici (5b, 11 kth) út egyik standjában