Lavinaismereti és túrasí tanfolyam

Időpont
2024.03.28 - 2024.04.01
Egész napos

Helyszín
Alpengasthof Sabathy

Kategóriák


A túrasízés végtelen szabadságot jelent – te építed a saját pályáidat, te választod meg a saját korlátaidat.

Ahhoz, hogy ez valóban féktelen szórakozás lehessen, okosan és felelősen kell döntéseket hoznod – tudnod kell, hogy mikor indulhatsz el és mikor nem, melyik hegyoldal alkalmas arra, hogy síelj rajta és melyik veszélyes, hogy a lehetséges veszélyeket mivel tudod csökkenteni, és azzal is tisztában kell lenned, hogy ha bármi baj történik, mit tegyél.

Lavina_situra_02

Ezért mielőtt kibérelnél egy túrasí szettet és nekivágnál csak úgy a lejtőknek, szánj egy kis időt és energiát egy olyan tanfolyamra, ahol a túrasízés technikája mellett ezeket a létfontosságú ismereteket is elsajátíthatod.

received_302096622867953

Kinek ajánljuk:

Olyan síelni jól tudó, sportos egyéneknek, akiket érdekel a biztonságos pályánkívűli (Off-piste) síelés, a túrasízés technikája, és akik felelősségteljesen, a lavinaveszélyt értékelve, a balesetmentes hegyi közlekedést szem előtt tartva kívánnak a jövőben a kiépített síközpontok zsivajától távol nyomot fektetni a szűzhóban. Nem ajánljuk azoknak, akik kezdő sítudással rendelkeznek, illetve a hegyoldal magasabb részére történő feljutást kizárólag sílifttel tudják elképzelni.
A tanfolyamon történő részvételhez jó sítudás, közepesnél jobb kondi ajánlott.

Helyszín: Ausztria, Zirbitzkogel

Szállás: Sabathy Hütte

Időpont: 2024. március 28 – április 1.

 

Jelentkezés:

Jelentkezni a lentebbi foglalással, vagy a tanfolyam szervezőjénél Mészáros Csabánál lehet az itt megadott elérhetőségek valamelyikén, illetve személyesen az Excelsior klubban, csütörtökön esténként 20:00 és 21:30 óra között.

Mészáros Csaba elérhetőségei:
Tel.: +36-30/607-8629
E-mail: alpesitanfolyam(kukac)excelsior.hu

A tanfolyammal kapcsolatos további részletek >>>

Résztvevők

Foglalás

Foglalási határidő lejárt!