Küldd el nekünk a mászónaplódat!

Egyesületünkben sokan mászunk, de keveset tudunk egymás mászásairól, teljesítményeiről. Hogy ezen változtassunk, az egyesületen belül Gólya István Steve vállalta, hogy egy kézben gyűjti és kezeli a klubtagok rövidített mászónaplóit.

A mászónaplókat, beszámolókat, fényképeket a maszonaplo(kukac)excelsior.hu címre küldhetitek!

A kitöltéshez segítség: Mászónapló minta

Másszatok szép, alpesi utakat és küldjetek róla (akár képes) beszámolót, mászónaplót, amit megjelentethetünk a honlapon és ami alapján elkezdhetjük építeni az Excelsior egyesületi mászónaplóját! Küldjétek el mászásaitokat az elmúlt 3 évből, amely saját közteses (trad), alpesi útban (1500 m feletti beszállás, legalább 5 kötélhossz a kalauzban) 5-ös, vagy nehezebb fokozatban volt.

Hosszú távú célunk a weboldalon kialakítani egy online mászónaplót, amit mindannyian könnyen és gyorsan használhattok majd mászóútjaitok, teljesítményeitek rögzítésére, megosztására. Addig is kérünk titeket, hogy saját mászónaplóitokat időről időre e-mailben osszátok meg velünk, hogy lássuk, ki milyen utakat mászott az egyesület keretén belül, és hogy megfelelő muníciónk legyen majd az Év sportolója cím odaítélésekor – ezt a szép hagyományunkat szintén újra szeretnénk éleszteni hamarosan.

Egyesületünk célja többek között a minél több magasan képzett jó sportoló tag.

  • Az alapfokú tanfolyam végén hivatalos vizsgát tehetsz és ezzel hegymászó tanulói fokozatot szerezhetsz.
  • Az alapfokú tanfolyam, majd nyári alpesi és téli alpesi hegymászó tanfolyam sikeres elvégzése után leszel vizsgázott hegymászó.
  • Az említett tanfolyamokon túl, lehetőség van egyesületi keretek közt az alábbiak elvégzésére is: gleccserjárás, jégmászás, homokkő, mesterséges mászás, túrasí tanfolyam.

Köszönjük és sikeres mászásokat kívánunk!