Mászótalálkozó Köpüs-kőn – Jelentkezz Te is!

A Hámori Szikla- és Jégmászó SE szervezésében idén is lesz mászótalálkozó Köpüskőn.

Mi excelsiorosok évek óta 30 körüli létszámmal képviseljük magunkat. Nem hiába, mert a hámoriak tényleg kitesznek magukért a jó hangulat érdekében. A szombat esti előadás és a többi mászóegyesület tagjaival való ismerkedés (evés-ivás) mellett minden évben van szervezett közösségi rendezvény is a hihetetlen formájú köpüsi sziklákon.

A találkozón kb. 60 mászó szokott jelen lenni, Hámor-MAHOE-Ujjerő…, melyből Excelsior 2017:32, 2016:31, 2015:35, 2014:29 fő, 2013:31 fő, 2012:12 fő, 2011:19 fő, 2010:17fő, 2009:17fő

Jelentkezz itt! >>>

Az esemény kétnapos, péntek este odautazás, szombat-vasárnap mászás.
Szombat este a Szentléleki túristaház udvarán -tábortűz-sütés-beszélgetés. Este a hámoriak szervezésében program az ebédlőben. (Élménybeszámolók, szakmai továbbképzés…)
Vasárnap délután mászás után hazautazás.

Részletes programot itt találjátok az alábbi doksiban találjátok.

Az egyesület idén is támogatja a Szentléleki Turistaházban való szállás költségének egy részét! – ezzel is segítve a magyarországi mászók és a különböző egyesületek találkozását. A kétnapos rendezvény első – pénteki – éjszakáját az egyesület fizeti!

Nem kell mászóengedély, a “trepnis szakmai gyakorlati napokra”–ra a hámoriak rendezvény-engedélyt kérnek. Sisak kötelező mindenkinek a fal alatt akkor is, ha nem mászik!

A trepnis tanfolyam évek óta teltházzal folyik Budapesten, a max. létszám 8 fő most is feltöltve. Lázár István vezetésével négy napon keresztül gyakoroljuk felsőbiztosítással a mesterséges mászás különböző módjait. Köpüsön már elölmászás lesz, ahol tovább kísérjük a tanfolyamosokat és biztonságos utakban fognak elölmászni.
Kedves gyakorlottabb mászók, hagyjátok meg a kezdő utakat a Nagy Falon a frissen végzett tanfolyamosoknak, előre is köszönet érte!

Autóparkoló a túristaháznál, Köpüs-kő 15 perc járásra.
A kalauzt kérésre Lázár István küldi, mely Rácz Zsolti kezét dicséri.

A 2014-es találkozó képeit Vainel Gergely Gyula (Jzy) készítette, melyeket a Galéria menüpont alatt, vagy közvetlenül itt tudtok elérni!