Lavinaismereti és Túrasí tanfolyam

Időpont
2019.02.06 - 2019.02.10
Egész napos

Helyszín
Kolm Saigurn Naturfreundehaus

Kategóriák


A túrasízés végtelen szabadságot jelent – te építed a saját pályáidat, te választod meg a saját korlátaidat.

Ahhoz, hogy ez valóban féktelen szórakozás lehessen, okosan és felelősen kell döntéseket hoznod – tudnod kell, hogy mikor indulhatsz el és mikor nem, melyik hegyoldal alkalmas arra, hogy síelj rajta és melyik veszélyes, hogy a lehetséges veszélyeket mivel tudod csökkenteni, és azzal is tisztában kell lenned, hogy ha bármi baj történik, mit tegyél.

Ezért mielőtt kibérelnél egy túrasí szettet és nekivágnál csak úgy a lejtőknek, szánj időt és energiát egy olyan tanfolyamra, ahol a túrasízés technikája mellett ezeket a létfontosságú ismereteket is elsajátíthatod.

Kinek ajánljuk:

Olyan síelni jól tudó, sportos egyéneknek, akiket érdekel a biztonságos pályánkívűli síelés, a túrasízés technikája, és akik felelősségteljesen, a lavinaveszélyt értékelve, a balesetmentes hegyi közlekedést szem előtt tartva kívánnak a jövőben a kiépített síközpontok zsivajától távol nyomot fektetni a szűzhóban. Nem ajánljuk azoknak, akik kezdő sítudással rendelkeznek, illetve a hegyoldal magasabb részére történő feljutást kizárólag sílifttel tudják elképzelni.
A tanfolyamon történő részvételhez jó sítudás, közepesnél jobb kondi ajánlott.

 

Időpont: 2019. február 6 – 10.

 

Jelentkezés:

Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet, az alábbi linkek egyikén:
2019. február 6 – 10. >>>

További információkat személyesen az Excelsior klubban, csütörtön esténként 20 és 22 óra között, az alpesi tanfolyam szervezőjénél Harkay Zsoltnál kaphatsz.

Harkay Zsolt elérhetőségei:
Tel.: +36 20 204 2300
E-mail: turasi(kukac)excelsior.hu

Részletek >>